در ابتدای این کارگاه ، قائم مقام ملی پروژه منارید کشور گفت: صندوق تسهیلات محیط زیست جهانی و با همکاری دفتر توسعه سازمان ملل اقدام به اجرای پروژه تقویت و انسجام سازمانی برای مدیریت یکپارچه منابع طبیعی کرده است .
ˈ پرویز گرشاسبی ˈ با اشاره به اینکه منارید نام اختصاری طرح یکپارچه سازی در منابع طبیعی است از مهترین اهداف اجرای طرح را شناسایی و رفع خلاء ها و موانع قانونی و ساختاری موجود در مدیریت یکپارچه منابع طبیعی دانست .
معاون آبخیزداری سازمان جنگل ها و مراتع کشور همچنین از دیگر اهداف طرح منارید را ، جلوگیری از تخریب سرزمین ، حفاظت از تنوع زیستی ، تعدیل اثرات تغییر اقلیم و مدیریت آب های بین المللی از طریق توسعه و تقویت سطح دانش و آگاهی بهره وران محلی عنوان کرد .
گرشاسبی با اشاره به اینکه هم اکنون طرح منارید در استان های یزد ، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان در حال اجراء می باشد بر اجرای ماموریت ها و وظایف محوله و پیگیری اهداف طرح تاکید کرد .
این مسئول خواستار همکاری و هماهنگی کامل دستگاه های اجرایی مرتبط با طرح و همچنین برنامه ریزی و پیگیری وظایف با هدف انسجام بیشتر برای مدیریت یکپارچه منابع طبیعی شد .
در ادامه این کارگاه در خصوص برنامه های کمیته پایش و برنامه ریزی پروژه بین المللی منارید ، معرفی ساختار و موضوع طرح کلان مدیریت جامع حوزه آبخیز بحث و گفت و گو صورت گرفت.
کارگاه آموزشی توجیهی بین المللی منارید به میزبانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد با حضور 80 نفر از معاونان و کارشناسان آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی کشور به مدت دو روز در آمفی تئاتر مجتمع فرهنگیان پیگیری می شود .
این کارگاه با هدف هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص تقویت و انسجام سازمانی برای مدیریت یکپارچه منابع طبیعی و اجرای طرح منارید برپا شده است.
طرح منارید با هدف شناسایی و رفع موانع قانونی و ساختاری مدیریت جامع منابع طبیعی از سال 89 از طریق هماهنگی های بین بخشی ، آموزش و مشارکت مردم، در ایران آغاز شده است.
در استان یزد این طرح در سال 89 در شهرستان بهاباد بعنوان یکی از مناطق انتخابی این استان آغاز شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 17,ژانویه,2025